2 mar. 2016

Martisoarele noastre


La fel ca si in anii trecuti si in acest an am "lucrat" niste martisoare impreuna cu D. Din pacate, nu am reusit sa vi le prezentam mai repede din cauza unei boli virale care ne-a cam dat de furca si care inca nu a trecut in totalitate.

Martisoare din argila

Anul acesta si in urma cu doi ani am creat martisoare din argila cu intarire la aer, pe care dupa uscare le-am pictat. Modelele cu inimioare si fluturasi au fost decupate cu ajutorul unor forme pentru fursecuri. Inimioarele de acum doi ani le-a pictat el in totalitate (din pacate la acestea nu am mai gasit fotografiile cu martisoarele prinse cu snur de carton, doar in faza de prelucrare), iar fluturasii din acest an i-am pictat impreuna: el a pictat baza intr-o culoare dupa care eu le-am pictat modele pe aripioare.

Materiale folosite:
- argila cu intarire la aer
- acrilice in diferite culori
- carton colorat
- foarfeca cu model
- carioci
- snur de martisor




Martisoare din coli de spuma


Materiale folosite:
- coli de spuma colorate
- perforator
- foarfeca cu model
- carton colorat
- snur pentru martisor
- pistol de lipit
- carioci

Am perforat floricele si fluturasi cu ajutorul perforatorului si am decupat de mana tulpina si frunzele plantei, dupa care le-am lipit de carton asa cum se vede in fotografie.






Ambele variante sunt usor de efectuat cu materialele pe care le avem in casa sau cateva cumparate insa ideea este ca putem obtine niste martisoare originale si de efect pentru a le darui celor dragi si de care probabil se vor bucura mai mult decat de unele cumparate din magazin! 

2 comentarii:

  1. Foarte frumos le-ati pictat! O primavara frumoasa si inspirata va doresc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...