29 nov. 2015

Felicitari pentru Craciun (3,4 ani)

Anul trecut am realizat aceste felicitari pe care le-am daruit apoi celor dragi cu ocazia Craciunului. Daca va plac si doriti sa le incercati si voi, mai jos veti gasi pasii pentru realizarea lor.

Veti avea nevoie de:
  • hartie colorata (simpla si cartonata)
  • vopsele (acrilice sau de apa) in mai multe culori
  • una sau mai multe bile de sticla
  • foarfeca (simpla si cu model)
  • perforator (optional)
  • lipici solid
  • o cutie de plastic

In cutia de plastic am asezat o coala de hartie colorata pe care am picurat in mai multe locuri vopsea acrilica. Am facut trei variante: galben si rosu, galben si verde, alb si verde. Pana la urma se poate folosi ca si hartie de baza si o coala A4, alba, simpla. Eu am folosit colorata caci nu stiam cat de buna acoperire vom obtine cu vopselele.
Cu ajutorul bilei de sticla (dar fara sa o atingem) vopseaua a fost intinsa pe toata foaia prin miscari blande si repetate ale cutiei in mai multe directii. Aceasta joaca i-a placut foarte mult lui D.! Practic de aceea am facut trei variante :) (eu m-as fi multumit cu una).
Dupa ce foile s-au colorat bine de tot le-am pus la uscat. Intre timp din cartonul colorat am decupat dreptunghiuri mai mari si mai mici cu ajutorul foarfecilor cu model. D.a mai perforat stelute si a taiat cu foarfeca simpla hartiute colorate.
Atunci cand "picturile" au fost gata uscate, am decupat din ele ingerasi, clopotei si braduti pe care i-am lipit apoi pe cartonasele decupate in prealabil.
La final am obtinut foarte multe bucati (mai multe decat mi-am propus) astfel ca am mai realizat si etichete pentru cadouri din ele. 
Mie imi place foarte mult cum au iesit, si sper ca si in acest an sa reluam activitatea!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...